maanantai 19. syyskuuta 2011

Fiona (12.) & Caamos (4.) ja Heta (13.) Keppitreeni.

Eilen illalla oltiin vielä nuorison kanssa keppitreeneissä ja aivan upeesti meni kaikilla.
Fiona, joka tuli taas juoksun jälkeen mukaan sai enemmänkin muistia palauttavaa treeniä ... Caamoksen teenistä tarkemmin lappisblogin puolella.

Ihan ensin Fionalle laitettiin 2 porttia asentoon 8-2 ja kun ne meni hyvin otettiin mukaan kolmaskin portti, johon myös saati kivoja suorituksia... Kovasti on tuossa kolmessa viikossa muiden kanssa menty eteenpäin (kun Fiona on ollut juoksussa) osa tekee jo hienoja 4 portin suoria suorituksia ... no onhan harkkoja vielä 7 jäljellä ennen talvea ja sitten pitää vain itse kotosalla jatkaa harjoittelua, kun kerran näin hienoon vauhtiin ollaan päästy.

Tässä yksi Marjan ottama kuva Fionasta:

Tässä Fionan videopätkä:

Hetan kanssa otettiin tällä kertaa paljon uutta ja kuikas ollakkaan taas meni super hyvin ..
Lisättiin suoritukseen häiriöä, aluksi Åsa liikkui suorituksen aikana ja kun tuo sujui ilman ihmetysta otettiin vuorostaan minun liike Hetan suorittaessa portteja - muista vahdella, myös edelleen yksi suoritettuja että myös ohjaajan etäisyyden ja jäljessä että edessä meneviä liikkumisia pitää jatkossa kokeilla ... paljon voi tehdä vaikka portteja ei vielä olekkaan asetettu suoraan ja olen vakuuttunut että tuosta on tulevaisuudessa suuri apu :)
Portteja on nyt jo 4 kpl, asento tosiaan edelleen 8-2:sta 7-1:n (iän takia).
Lisättiin hyppy (ilman rimaa) keppien eteen, joka sekin meni superisti Hetan ollessa vasemmalla puolellani ... oikealla puolella hivenen aluksi tökki (otti kieltoja puoleltani), mutta muutaman kerran lautas avulla otettuna meni sekin hyvin.
Otettiin vielä yhdistelmä: hyppy & keppiportit molemmin puoin.
Jee suurta edistystä taas tapahtunut! :)
Ilta alkoi tuossa jo hämärtämään että saatiin laittaa kentän valaistus päälle.

Tässä superit videopätkät !!! :)
osa1

osa2

osa3

Sitten on hivenen paussia (1,5 vko) seuraavat keppitreenit taas torstaina 29.9.

Woff´lla on myös suunnitteilla perustottelevaisuus & pentuagility yhdistettyä harkkaa, joten sinne varmaan mennään myös Fionan kanssa ... aluksi olin ajatellut sitä Caamokselle, mutta luulempa että valitsen Fionan tuonne mukaan, joka kuitenkin hivenen vanhempi ja jo jonkinlaista pohjaa niin tottikseen että agiesteisiin, niin ja ehkä sitten ensi keväänä päästään sopivasti jatkamaan kunnon alkeiskurssilla agikurssilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti