maanantai 4. kesäkuuta 2012

Fiona - Klikker jatkokurssi / 3

Eilen otettiin oma-aloitteisen istu ja maahanmenojen tarjoustiheyttä ... Fiona oli kovin innokas (juoksusta huolimatta) ja tarjosi kivan nopeasti ja huomattiin selvästi myös se että kun liitti namipalkkaan kehut innostui tyttö siitä vain enemmän :)
Maahanmeno on tällä hetkellä kaikista vahvin. Makuussa lähdettiin myös painottamaan sitä että se tapahtuisi ohjaajan edessä suorassa ... Fiona kun mielellään nyt haluaisi tarjota keikkea sivullani - jota en haluaisi vielä ettei vaan sekoita sivulletuloon, jota ollaan treenailtu aika paljon (siinäkin vielä tulee käyttää takapinta apua ettei lähde peruttamaan selkäni taakse).
Viimesenä otettiin myös seisomisharjoittelua, joka itselleni tuntuu vaikeimmalta kun omaa tuollaisen piku tiputtajan jolla harvoin tassut ovat pysähtyneenä paikoillaaan .... yllättävän kivasti sekin silti lähti sheippaamalla tulemaan esiin :)
Juteltiin myös siitä että missä järjestyksessä kannattaisi lähteä tuomaan käsky sanat mukaan peliiin.
Brita ehdotti että alottaisin siitä joka on vähiten tarjoava eli meillä seiso. Sitten seruaavaksi eli istu ja viimeisimpänä sitten Fionan tämän hetken favorite maahanmeno.
Tulee myös ottaa "päinvastainen houkuttelu" mukaan makuun lisäksi muidenkin kanssa, uskoisin että istumiseen toimii aika helposti, mutta saa nähdä koska saadaan toimimaan seisomiseen.
Pikkasen juteltiin myös takaperinlinkittämisestä, josta ehkä ensikerralla sitten lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti