maanantai 10. tammikuuta 2011

Pentuja katsomassa & Fidon jal.tarkastus.

Vihdoin se päivä koitti :) Lähdimme aamuselta liikkeelle, keli oli mitä kammottavin lämpötila oli laskenut lähelle nollaa ja taivaalta tuli niin räntää että vettä vuorotellen, mutta onneksi päästiin perille, vaikka matkaan menikin ennakoitua enemmän aikaa.

Ihan ensimmäisenä otettiin Nina kyyttiin ja kävästiin Fidon kanssa jalostustarkastuksessa, jonka Nina oli Fidolle varannut. Ajeltiin hivenen matkaa, pysytttiin kuitenkin Porin alueella. Jalostustarkastuksen suorittivat Suomen Japaninpystykorvayhdistyksen jalostustoimikunnan jäsenet Kirsi Vähätalo ja Mia Hautala. Tuona päivänä tehtiin pari tarkastusta, Fido kävi arvioitavana ensimmäisenä. Pitkän pitkä ja tarkka läpikäynti tehtiin pöydällä ja liikkeitä & yleisvaikutelmaa tarkkailtiin vielä maassa. Tuon lisäksi otettiin muutamia kuvia. Saatiin muistoksi parisivuinen arvostelu, jossa merkintä "hyväksytään jalostuskäyttöön". Samalla kysyivät josko antaisin Fidon yhdistyksen siitosuroslistalle, joten nyt Fido löytyy myös sieltä. Pikapuoliin tulee pojat yhdistyksen pentuvälitykseen, joten varmasti pian löytyy sopivat koditkin. Lisään myöhemmin vielä Ninan tuona päivänä ottamia kuvia Fidosta.
Nina, kiitos vielä Fidon tarkastuttamisesta!

Sieltä ajeltiin Ninan luo ja päästiin ihastelemaan pikku pentusia :) Laitan tällä viikolla kuvia kunhan saan ne ensiksi ladattua! Juu pennut olivat juuri niin IIIHANIA kuin olin odottanutkin, aaah... Jokainen teki omalla tavallaan lähtemättömän vaikutuksen, ooh :) Otettiin kaikisita pari kierrosta kuvia ja sitten tuli napsittua yleiskuvia sieltä täältä .. niistä toki en osaa sanoa mikä pentu on missäkin kuvassa, mutta yksilö kuvat on otettu järjestyksessä poika1,2,3 ja tyttö1,2,3 ... pistän kuvat blogiin vielä tällä viikolla :)

Kotiin päästiin illalla ja onneksi tiet oli jo hivenen sulempia, toki oli jo pimeetä kun mikäkin ja taivaalta tuli vettä melkein koko ajan. Vastaantulijat & ohittelijat heitti loskaa lasille mennessään ... mutta kotiin päästiin turvallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti