maanantai 14. maaliskuuta 2011

Fiona & autoilut.

Vielä reilu kuukausi sitten Fionalla ei ollut minkäälaista autopahoinvointia, mutta kun viime viikolla kävästiin Vaasassa, niin tyttö oksenti ja kuolaakin ilmaantui suupieliin. Tuon todettua sai flikka tulla mukanani myös viime torstaina kun kävin Koivulahdessa vetämässä tokoharkatat, silloinkin kuolaamista havaittavissa.

Viikonloppuna kävästiin sitten pidemmällä matkalla kun Marjan kanssa suunnattiin 
Lempäälään ja kuinkas ollakkaan Fiona pääsi mukaan :) Meno matkalla pahoinvointia/ kuolaamista oli havaittavissa, mutta onneksi kun tyttö sai perillä rauhoittua syödä hivenen puruluuta odotelleessaan kun kävästiin ihastelemassa hurmaavia pikku länder pentuja, niin paluumatka meni tosi kivasti pikku pissu paussin ja jalottelun jälkeen. Paluumatkalla ei ollut havaittavissa yhtään kuolaamista vaan tyttö makoili rauhassa jalkotilassani Juustoportille saakka. Sitten käydesäämme sisällä Fiona odotteli takapenkillä olevassa häkissä ja kotimatka sieltä sujuikin hyvin ihan häkissä makoillessa, peräti välillä nukkuenkin :)

Nyt teitää suunnitella Fionalle niin pikkusia että pitempiäkin automatkoja, jotta tyttö tottuisi autoiluun. Toivotaan että tässä kasvaessa Fiona pääsee pian yli tuosta kovin epämiellyttävästä matkapahoinvointi vaiheesta, koska automatkat ovat tulevaisuudessa pakollisia niin harjoittelu- että kisa-, koe- & näyttelymatkoillamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti