keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Fionan noudot edistyy.Fiona noutaa nyt oikealla
kiinnipitotekniikalla
metallinoutoesinettä ja
pitää sitä niin kauan että
voin ottaa sen käteeni
sanoen irrotussanan "kiitos". 
Palkaksi hyväilyjä ja rutistuksia :)
Super tyttö, ikää nyt 4 kk :) 
Puista kapulaa Fiona hakee myös paremmin, ensin päälaipasta pidellen kuten ennenkin, mutta jo toisella kerralla hoksasi nyt myös ottaa kiinni kapulan keskiosasta :)

Nyt kun ollaan harjoiteltu jo enemmän maahanmenoa (Fiona tarjoaa ja minä merkkaan käskysanalla ja palkkaan hyväilyillä), niin seisominen ja myös meidän ihka ensimmäinen "terve"-temppujen tarjonta on selvästi vähentynyt. Pitääpi muistaa kehua myös niistä jutuista huomattavasti enemmän jos sattuu tarjoamaan, jotteivat jää tarjottavista kokonaan pois. Niiden käskysanat eivät vielä olleet niin vahvoja että tietäisi vielä pelkästä sanasta tehdä oikeaa. Kai siihen on vain uskottavat että tarjoavalla oppimetodilla edelleen edetään, vaikka tuntuukiin että oppiminen on tuolloin hitaampaa ja käskysanan sisään ajo kestää kun ei liitetä siihen houkutusta namilla tai käsi, kroppa tai sanaa ennen tekemistä.

Odotan jo kovasti lappisporukan kanssa suunniteteilla olevan klikker koulutusmetodi tapaamisen toteutumista, jotta pääsin kartuttamaan osaamistani ja siten ehkä myös välttämään virheitä Fionan ja uusien lappispentujen kanssa.

Lopuksi aina leikitään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti