keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Fiona - pentukurssi (5/6)

Paikalla 2 dobberia, 1 rottis, Heta ja Fiona.
Tällä kertaa Susanna oli rakentanut kivan "esine radan", jossa koiran tuli ylittää jokainen alusta ja sitten lisäksi oli myös sateenvarjon aukasu ja tolpassa heiluva roskasäkki.
Fionalle pahin oli plexilevy ja sitten aaltoileva metalli levy, joissa tyttö pisti kunnolla pakkia, mutta ei kun menoksi vain ja kunhan päälle oli päässyt ei ongelmia. Muina alustoina oli vielä viikattu kevytpressu ja kaksi eri korkuista styrox levyä (toiseen piti oikein nousta päälle ... ainakin Fionan) kerrassaan mielenkiintoista treeniä!
Sitten harkattiin luoksetuloa kujan läpi ja uutena koirien kohtaamisia. Uutena myös vieraan kohtaamisia, jokainen koiran omistaja kävi kierroksen toisten koiria tapaamassa. Sai itse päättää miten haluaa harkata - joko vain ettei hyppisi tulijan päälle tai sitten niin kuin me Fionan kanssa istutin sitä sivulla ja tehtiin ns luoksepäästävyys harkkaa, joka meni tosi hyvin, pari herpaantumista mutta palasi hyvin takaisin sivulle. Maahanmeno oli toinen uusista jutuista, sitä ollaan Fionan kanssa jo oma aloitteisena harkattu. Mutta nyt sille on sitten annettu myös nimi "maahan". Pitää sitten myöhemmin katsoa saanko Fionan tarjoamaan maahanmenoa myös ilman istumista, niin sitten extra kehut ja jos toistoja alkaa tulemaan nimitetään uudella nimellä.
Enään vain 1 kerta jäljellä ... voi kun tälle olisi tulossa jonkinlainen jatkokurssi.

Harkkojen lopuski sitten siinä autojen lähellä saivat Heta ja Fiona leikkiä, kovaa menoa.


Tässä vielä yksi kuva Hetan twitteristä (kuva: Marja Lehtimäki)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti