keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Fionan alakontaktiharkka.

Nyt on neljänä päivänä harkattu laudan kanssa ("lauta" = liimapuumäntylevy 80*30*18 cm, Minimanista 5,90). Ihan ensikisi klikutin kiinnostuksesta lautaa kohtaan, sitten kun tyttö laittoi tassua laudalle, sitten kokonaan päälle menemisestä. Nyt ollaan siinä vaiheessa että lauta vetää kovasti puoleensa ja menee helposti laudalle seisomaan kääntyen ohjaajaan päin. Ohjaaja vielä istuu maassa noin metrin päässä laudasta. Fiona on tänä aamuna hoksannut tarjota etutassujaan pois laudalta ohjaajaan päin, ns. 2on/2off tarjonta, josta olen heti palkkaillut kovasti :) Tänä aamuna sitten lisäsin myös ensikertaa tuohon tahdotussa asennossa ollessa "ota"ksäkyn. Haluan käyttää tuota samaa käskysanaa, joka nyt muilla siitä että ottavat namin alustalta, joka alakontaktin edessä maassa. Fionan tulee seistä tuossa 2on/2off niin pitkään kunnes klikuatuksen jälkeen heitän namin sen verran kauaksi, että joutuu poistumaan laudalta hakeakseen namin... sitten taas vain odotetaan että tyttö tarjoaa uutta kontaktia :)

Pikkuhiljaa tulee alkaa vaihteleen ohjaajan sijaintia ja asentoa, jotta päästään pikkuhiljaa siihen että seison eri puolilla lautaa ja Fiona tarjoaisi 2on/2off hienosti ja suorassa :)

On myös käynyt ajatus rakentaa ihan pikkuriikkinen "puppy puomi" ja "puppy A", jotta tulisi liikeenkin kanssa tuo tarjonta myös mukaan.

Tässä pari alustavaa piirrosta "puppy" esteistä, jotka matalia & loivia liimapuumäntylevyistä tehtynä. Puomi 3:sta yhtäpitkästä (pituus 80 * leveys 30cm * paksuus 18 cm) palasta, joiden alla jonkinlainen laatikkomainen tukirakenne ja vielä hankkimatta/tekemättä A 2:sta yhtäpikästä leveämmästä (n. 80-100*50-60 cm*18cm) palasta ... siinä tukirakenne vielä ratkaisematta. Maximikorkeus molemmilla vain noin 30-40 cm. Pinta on käsittelemätön vielä ei ainakaan ole ollut liukas ... jos myöhemmin tuntuu liukkaalta maalaan esteet hiekansekasella maalilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti