maanantai 25. heinäkuuta 2011

Fiona ja Lala - japsien agilitypäivä Vöyrillä.

Päivä oli kuuma, mutta hyvin kaikki koissut siellä jaksoivat kun varjosta ja virkistäytymisestä pidettiin huolta. Ilmottautuneita oli yhteensä 18, joista 15 japsia, mutta muutama jäin pois joten loppujen lopuksi japseja oli 13 (+muutama turistina mukana) ja lisäksi yksi mitteli ja rlk.

Tuohon alapuolella olevaan juttuun olen kerännyt ottamia kuviani (valitettavasti kaikki eivät niin tarkkoja). Kivaa oli  ja tuntui että porukka viihtyi :)

Päivä aloittettiin Eijan suunnittelemalla radalla ja kun poisjääntejä oli jokunen niin yhdeitettin molemmat kisavalmiit/kisaavat ryhmät. Hyviä vinkkejä tuli paljon ja myös Lalan kanssa alettiin tekeen enemmän valssauksia&vetoja, jotta saataisiin hivnen aikaa pois, ihan kivasti meni ja edelleen tutuu kutina että voitaisiin Lapualla starta parin viikon päästä ... edellisestä kisasta on jo rutkasti aikaa, 14.8.2010, joten jo olisi aikakin :)

Fiona osallistui penturyhmään ja siinä otettiin pikku tytölle ihan uusina esteinä pussi, pituus ja kokeiltiin hyppysiivekkeillä, siis ilman rimoja tehtyä ohjaustekniikkaa. Kaikki alkoi pikkuhiljaa sujumaan, mutta edelleen tulee pussin suu olla hivenen raolla ja tuota ohajusjuttua pitää kokeilla sitten yksinkin. Fionahan ei ollut aiemmin edes mennyt hyppysiivekkeisen välistä, joten jo siinä näytti olevan hivenen ihmettelemistä kun tyttö olisi halunnut tulla sieltä mistä minäkin menin :) Oli tosi kiva myös taas nähdä Fionan Akina-äippää, alla kuvia :)

Kotiin lähdettiin varmaan siinä puoli viisi, yksi kunnon sadekuuro ehti tuona aikana tulemaan, mutta onneksi säästyttiin ukkoselta. Kivaa oli, joten toivottavasti samanlaista olisi tiedossa uudelleenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti