maanantai 18. heinäkuuta 2011

Viikonloppuna - Maajoukkuekarsintoja seuraamassa.


Lauantai päivä tuli vietettyä kokonaan klo 8-19 katsomassa agilityn maajoukkue karsintoja Seinäjoella. Kisat pidettiin todella upeassa WallSport Areenalla:

Saatiin kokea paljon upeita ja jänniä suorituksia...

Karsintoihin oli ilmottautunut yhteensä 14 länderiä, joista mukana oli myös pikku Hetan isän siskopuoli Opri (FI AVA, FIN MVA, PMJV-05 Studsbollens Brilliant) että Ellin tyttärentytär Choco (FI MVA Kaihelin Viva Chocolate), kuten myös Hetan isoäidin veli Heppu (FI AVA & MVA, TK3, BH Armaani Huippu-Heppu) Oli tosi kiva nähdä sukulaisia tositoiminnassa, yritin myös videoida ländereiden suoritukset :)

Koirakuvat sivuilla oli hienosti 8:sta länderistä kuvat:
Lauantain medien A-radan voitti upealla radalla kromfo Hikka :)

Maajoukkueet 2011:
Mahtavaa kun kerrankin näin jännät kista järjestetään tässä lähellä :)

Sunnuntaina olisi tehnyt kovasti mieli taas kisoja katsomaan, mutta edessä oli 6 alueen ruohon leikku & kartturina toimiminen Uusikartepyyhyn/Pietarsaareen kun Uffe kävi katsiomassa Busteria ... upeita maisemia ja Fiona oli mukana ajelulla, joka meni taas upeesti ilman kuolaamista / oksennusta, joten pian alan uskomaan että ne ovat mennyttä aikaa :)

Tänään taas Fionan & Hetan keppitreenien vuoro :)
Tähän mennessä olemme osallistuneet 4:n treeniin, jotka on pidetty Woff´n kentällä.
Vielä on 4 kertaa jäljellä, nuo tulee olemaan johnain toisessa paikassa, joten saadaan myös tuo tarvitta paikan siirto treeni tehtyä samalla ... pitää muistaa vain aloittaa hivenen helpommalla harjoituksella, jotta ei tule kahta vaikeutusta samanaikaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti