maanantai 11. heinäkuuta 2011

Keppitreenit - Fiona & Heta.

Ensimmäisessä treenissä (ma 4.7.) saatiin hienosti esiin oma-aloitteisuus kulkea "portin" läpi. Fionalle merkkasin klikkerillä ja Hetalle suullisin kehuin ja joko namia tai lelua heittäen. Ei siinä kauan nokka tuhissut kummallakaan tytöllä että huomasi mitä haluattan.
Kummallekkin otettiin molemmin puolin ja vain muutamien metrien etäisyydeltä.

Tässä ensin muutamia kuvia Hetan kanssa harjoittelusta (kuvat Marja Lehtimäki):
sitten muutaman Fionan kanssaToinen treeni (pe 8.7.) sattui todella kuumalle päivälle, joten otettiin vain hyvin lyhkäsiä pätkiä ja välillä ihan pitämällä pidettiin taukoja, jotta tytöt jaksaisivat yrittää.
Päästiin jo muuntelemaan ohjaajan sijaintia aika lailla, ohjaajan jo ollen välillä peräti tasassa "portin" kanssa ja useampien metrien etäisyydellä! Muutamia kokeiluja välillä halpottaen ja välillä vaikeuttaen tytöt löysivät molemmat hienosti oikean reitin. Välillä huomasi että eri puolilla olisi ollut eroa toisiinsa verrattuna, mutta taas sitten funtsitauon jälkeen hommat sujui paremmin :)  Ja jo tällä toisella kerralla käännettiin jonkin verran jo "portia" ja tuolloin oli tärkeää että ohjaajalla pysyi oikea palkkalinja minne koiran suorituksesta palkkasi.


Viiva kuvaa palkkalinjaa - pisteet kuvaa keppiejä - pallukat kuvaa ohjaajan sijaintia.

Treenit jatkuvat taas jo tänään, plus vielä torstaina toisen kerran :)
Pyritään treenaamaan yhdessä koulutusohjaaja Åsan kanssa nyt useamman viikon aikana pari kertaa viikossa, tänään yritetään ottaa jonkunen pätkä videollekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti