tiistai 12. heinäkuuta 2011

Keppitreeni-3, Fiona & Heta

Eilen oli sitten kolmas keppitreeni ja edelleen haettiin rajoja ensimmäisen portin kanssa.
Päästiin molempien tyttöjen kanssa hyvin jo niin että ohjaaja sijainti oli vaihdellen vasemman ja oikean kepin tasossa, mutta myös suoraan edestä otettiin myös.
Väli ohjaajan ja portin kanssa kävi jo siinä 3-4 m välillä.

Tässä Hetan ja Fionan harkkakuvia (kuvat: Marja Lehtimäki).

Heta hakemassa hienosti porttia :)

Tässä Hetan kanssa videopätkä keppitreenistämme :)

Sitten Fionan kuvia - ensin mennään vasemmalta:

sitten suoraan:

ja vielä vasemmalta: 

pari lähikuvaa:


Tässä pari videopätkää
Kiitokset kuvaajalle: Marja Lehtimäki :)

Tässä vielä linkki FB:ssä olevaan videopätkään (valitettavasti kovin kaukaa kuvattuna): https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150255550919916
Ihanan iloisesti tyttö kiihdyttää vauhtiin kun portin läpäistyä heitän sille namin palkkalinjalle - mitä pidemmälle nami pyörii sen mukavampaa näyttää tytöllä olevan :) Treenin alussa tuotti maan ihanat hajut hivenen ongelmia, mutta kun siirrettiin portin paikkaa nousi kuonokin maasta.

Tuon ohjatun treenin jälkeen saivat tytöt leikkiä keskenään ja sitten otettiin vielä agilityn lähtöharjoittelua. 1 hyppyeste (rima 15cm) ja koirakon taakse palkkalautanen, jolle vapautettiin kun tuli sivulle ja siinä hetken istui. Hetalla oli hivenen hätä palkalle, joten ei ihan aina jaksanut odottaa "vapaa" käskyä ja sittenhän homma piti ottaa uudelleen. Marja oli onneksi tarkkaavaisena palkkalautasella, ettei virheellisistä suorituksista ehditty ottaa namia. Fiona onnistui tosi hienosti, se teki hyvin opittua toko puolen perusasentoa & hyppyyn lähtö kontaktipitoa, josta sitten naksuttimella klikautin ja annoin luvan mennä palkalle. Seuraavalla kerralla pyritään harjoitusta hivenen
vaikeuttaa ja jätetään koissu istumaan & siirrytään askeleen, parin verran pois viereltä ja sitten vasta vapautetaan palkalle.
Tosi kivaa kun on noin innokkaat pikkutytöt, joiden kanssa harjoitella :) Niin ja nythän minulla on kotona myös yksi hyppyeste tehtynä ..... lisääkin pitäisi tehdä, ainakin 3 kpl vielä ... mutta jo tuolla yhdellä voi hyvin tehdä esim. tämän kaltaista lähdönodotusharkkaa.

Pikkupojat, Cosmos ja Pelle olivat olleet yhtenä päivänä hivenen liian hurjia ja repineet yhden heille jätetyistä tunneleista. Nyt pitänee antaa niiden leikkia tunnelilla vain valvonnan alla, niin pysyisi toinen tunneli ehjänä. Tunnelit on tehty kovin kevyestä kankaasta ettei paljoa tarvi että repeää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti